dinsdag 26 maart 2013

aan tafel

Een weekmenuutje, dat maak ik nog steeds.  Lekker handig en efficiënt, voor de boodschappen en vooral ook omdat ik dan maar één keer in de week moet nadenken over wat er op tafel zal komen.  

Niet altijd even spectaculair op culinair gebied, zeker met 3 patottertjes in huis nu is het niet altijd even culinair.  Maar ik probeer wel (bijna) altijd vers te koken, dat vind ik toch wel belangrijk.

ma: restjes uit de diepvries (handig, teveel maken en dan af en toe niet moeten koken)
di: fishsticks met spinaziepuree
woe: kaasburger; mange-touts & worteltjes; gebakken patatjes
do: kotelet; pastasalade
vr: ? (geen inspiratie meer)
za: tacos
zon: lamskotelet; aardappelgratin; groene asperges

Receptjes van de lekkerste gerechtjes volgen natuurlijk!
tot kooks

zoutje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten