vrijdag 3 januari 2014

kip met een 'restjes'korstje

Een nieuw jaar, laten we het enkel op culinair houden.  Ik hoop dan op veel lekkers en vooral enkel waar je zelf ook plezier in hebt om het klaar te maken!

Vandaag het laatste restje van oudjaar opgewerkt!  Met name de kruidenkaas van het hapje met haring.  Ik maakte deze kipfilet ook al met een ander korstje, maar het blijft lekker.  Vooral omdat de kipfilet dan toch veel sappiger blijft dan anders.

Nodig: kipfilet - kruidenkaas (type Philadelphia) - paneermeel - kaas (deze keer gewone, geraspte kaasmengeling) - pezo - scheutje olijfolie - platte peterselie (ook restje)
Koken:
- de kipfilets in een vuurvaste schotel schikken
- kruiden met pezo
- peterselie fijnhakken en mengen met alle andere ingrediënten
- kruidenmengsel uitsmeren over de kipfilets
- +/-40 minuten in een oven van 180°C


Smakelijk!
zoutje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten