Pasta, one of my favourites. Zelf pasta maken deed ik nog niet, zoetje wel denk ik. Heb ik geen geduld voor momenteel vrees ik! Dus hou ik meestal bij 'verse' pasta uit de winkel of de klassiekers.
nodig: 500g ravioli met kaas; 8 sneetjes italiaanse ham; courgette; 40g boter; 40g bloem (voor sauzen); 500ml melk; 150g kaas (naar keuze, ik neem meestal mengeling harde kazen en beetje schimmelkaas (klein blokje maar) erbij, smaakt lekker door); citroensap
koken: ravioli koken in water met zout en bouillonblokje 'pasta&rijst'; courgette in blokjes en aanbakken in olijfolie; ham in reepjes snijden en kort mee aanbakken bij de courgette; voor de saus: boter smelten, bloem toevoegen en droogkloppen; melk langzaam toevoegen en goed roeren om klonters te voorkomen; kaas toevoegen en even laten door koken; kruiden met pezo, muskaat en scheutje citroensap; alles mengen en klaar!
tot kooks
zoutje
Geen opmerkingen:
Een reactie posten