dinsdag 5 februari 2013

Mijn kookboek...


Het idee en plan zat al langer in mijn hoofd, maar je kent dat, je schuift iets op de lange baan en ...
Maar dit weekend heb ik me er eens aangezet. Ik heb het over mijn receptenknipsel allerhande, waar je na verloop van tijd een hele stapel van hebt en niets meer in terug vindt. Het plan is dus om alles per categorie in handige schriftjes te plakken/neer te pennen. Hieronder enkele foto's van hoe het er momenteel al uitziet. 
Voorlopig eten we dus alleen vlees. ;-)  Je moet ergens beginnen uiteraard.

Ook de weekmenu krijgt een mapje, vind ik vooral leuk zodat ik volgend jaar ofzo eens kan kijken wat ik weer maakte. En ook pen ik hier mijn boodschappenlijstjes in neer, want ik ben een collect&go-meisje die graag alles vlot laat verlopen. 

Bij deze leuke webwinkel vind je de superhandige papiertape en nog meer plakdeco waar je je helemaal mee kan uitleven. 

Tot kooks!
Zoetje







3 opmerkingen:

  1. Ik had ook zo'n heel schab vol met losse knipsels. Ik heb ze nu allemaal in een dikke klasseur in plastic tussenmapjes zitten per soort. Hoewel dat ook niet altijd handig is, want bouillabaisse hoort bij eenpansgerechten, maar ook bij vis. Daar ben ik nog niet uit, hoe ik dat moet oplossen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke boekjes! Ik zou dat precies ook willen hebben, want heb idd een allegaartje van uitgeknipte recepten, handgeschreven fiches, een reeds half ingevuld schriftje ...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat had ik ook eerst Myriam, maar vond dat toch niet zo handig. Wel beter bestand tegen vlekken, maar in een kookboek mag gesmost worden vind ik. :-)

    Me, 't is nog de vraag of ik het lang ga volhouden om dat bij te houden... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen