Een nieuwe week staat voor de deur en dan plannen we een vers weekmenu.
Maandag starten we met bloemkool-aardappelen-witte saus-lomo mignonette waar je hier het recept van terugvindt.
Dinsdag wordt het kippenvleugeltjes-erwtjes&wortelen-gebakken patat en mogelijkheid tot chocoladepudding.
Dan zitten we al in het midden van de week. Dan maak ik pancetta-witloof-spiegelei-restje gebakken patat.
Donderdag gaan we op resto, op de kosten van een ander, beoordeling volgt.
We eindigen de week met een visje. Skrei-pastinaakpuree-verse tartaar.
Receptjes volgen nog. Ook het recept van de supergelukte bresilliennetaart hebben jullie nog te goed. Kookboek is uitgeleend, en mijn geheugen is niet meer wat het was. ;-)
Tot kooks!
Zoetje
Zo'n donderdag wil ik ook wel invoeren. ;-)
BeantwoordenVerwijderenJaarlijks etentje van 't werk. Om ons te belonen voor de inzet en prestaties. :-) Nadeel is wel dat we zelf niet kunnen kiezen waar we gaan eten. Ik had de Comme chez soi voorgesteld (moest in Brussel zijn). :-D
BeantwoordenVerwijderen